TM3007 Controller Unit

For mindre stokeranlæg med og uden iltstyring og med 1 fasede motorer. Med tillægsmodulet POW3004 kan styringen udbygges til også at kunne styre 3 fasede motorer.

TM 3007 er designet til styring af mindre stokeranlæg, hvor der benyttes 1 fasede motorer. TM3007 er udviklet på baggrund af erfaringer med den mere avancerede stokerstyring TM3010 og er – både i versionen med og uden iltstyring – en effektiv styring af mindre anlæg til en rimelig pris.

TM3007 måler kedelvandets udgangstemperatur og styrer både blæser og stokermotor for at sikre, at den ønskede temperatur opretholdes i systemet. Blæseren reguleres uden brug af frekvensomformer og puls-pause perioden på stokermotoren bruges til at regulere mængden af brændsel i brænderhovedet. Temperaturføleren, der følger med TM3007 styringen, gør brugen af den traditionnel termostat overflødig. Samtidigt gør den det muligt at regulere ydelsen på kedlen trinløst fra under 20% til 100%.

Udstyres TM3007 styringen med en iltføler (lampdasonde), måler den konstant iltniveauet i røggassen. Styringen regulerer herefter blæseren og stokermotoren for at opnå den bedste kombination af ilt og brændsel til den nuværende ydelse.

Styringen er standard monteret i et plastkabinet med frontfolie, der indeholder kontrolknapper og display. Alternativt kan TM3007 styringen leveres med et monteret print og med en folie designet til den enkelte fabrikant, så denne selv kan designe TM3007 direkte ind i sit eget system.

TM3007 styringen kan levers med komplet ledningsnet.

TM3007 styringen kan via Modbus kommunikere med andre enheder. Med tillægsmodulet POW3004 kan TM3007 også styre 3 fasede motorer, ligesom der bliver flere ind- og udgange til rådighed.

Der er udviklet en touch skærm løsning til 3007. Med løsningen erstattes det traditionelle folie og 4 linie display med en 7″ touch skærm i farver. Der er bibeholdt den normale meny struktur.

Der er udviklet en IoT løsning (kommunikation) til TM3007 styringen. Løsningen muliggør en 2-vejs kommunikation med styringen – Se menu punktet “http://stokerinfo.dk”. Løsningen gør det muligt at koble sig på fyret fra en telefon, tablet eller PC. Herfra kan fyret startes og stoppes og det er muligt at ændre i de forskellige parametre. Med løsningen vil styringen konstant opdatere en internet database med de aktuelle informationer (ydelse, iltprocent, temperatur, fejlkoder mv). Fra databasen vil der kunne udskrives grafer og anden relevant information.

Når TM3007 leveres med både POW3004 modulet og med touch skærm, så kan enhederne enten leveres for sig i hver sin egen kasse, eller løsningen kan leveres i en større kasse, hvor touch skærmen er monteret i lågen. 

Se produktark for mere teknisk information.

Danish DA English EN