Fra Udvikling til færdigt produkt

Fra udvikling til færdigt produkt

I samarbejde med vores kunder udvikler vi elektronik. Vi laver både software og hardware, og kan levere din løsning i forskellige omfang alt efter dine ønsker. Du har derfor mulighed for at være med i hele processen, så vi hele tiden sikrer, at løsningen lever op til dine krav og forventninger. 

BlogImageYosra

Software

Vi designer og udvikler både hardware og software – ofte agilt, så vi kan tilpasse udviklingen efter de ændringer, som typisk opstår undervejs i processen i samspillet mellem kundens organisation og vores.

Hardware

Sammen med vores kunder har vi de sidste 20 år lært at lave elektronik, der kan holde i det barske miljø, hvor elektronikken stadig skal fungere, når den bliver udsat for vand, støv og rystelser, samt under både lave og høje temperaturer

hardware
embedded-enhed-3

Embeddede løsninger

Elektronikken udarbejdes enten specifikt til en maskine, ellers tager vi udgangspunkt i et standardprint. Kunden kan få elektronikken leveret som et rå print eller f.eks monteret i en kasse, som passer til maskinen. Hvis maskinen benyttes udendørs bliver printet typisk støbt ned i en 2-komponent masse.

M/U Ledninger

Sammen med elektronikken kan vi også levere kabler og stik. Til nogle kunder leverer vi et komplet ledningsnet, så kunden kan fokusere på mekanikken, mens vi tager os af styringen og det elektroniske netværk

Knud1
Færdig enhed

Færdig enhed

Vi laver færdige produkter, hvor vi står for hele produktionen af det færdige komplette produkt inklusiv f.eks. et tastatur og en skærm.