Techno-matic A/S

Fra ide til løsning

Du kender dit produkt og ved, hvilke funktioner, det skal indeholde. Vi kender elektronikken og ved, hvordan vi styrer hydraulikken og det elektromekaniske.

Lad os mødes og sammen lave den rigtige løsning til dig.

cup 2 modified 1-min

Step 1 - Indledende møde

Vi drikker kaffe, lægger ideer på bordet og finder ud af, om vi skal arbejde sammen. Samtidigt afstemmer vi forventninger til tid og økonomi.

Step 2 - Work shop

Til et fællesmøde vil dine og vores udviklere gennemgå produktet, krav og ønsker til funktionalitet samt brugergrænseflade og design.
Til dette møde vil vi ikke være for detailtekniske, men skal samtidigt have vendt de store udfordringer. Efterfølgende vil der blive udarbejdet et projektdokument indeholdende en teknisk- og designmæssig skitse til henholdsvis hardware, software og brugergrænseflade.

Proces step 2
handshake 3 modified 1-min

Step 3 - Formaliseret samarbejde

Vi indgår sammen en formel samarbejdsaftale omkring den ønskede løsning. Efter formaliseringen har vi de overordnede rammer på plads og udviklingsprocessen kan gå i gang.

Step 4 - Design, visualisering og brugergrænseflade

For kunden/brugeren er betjeningen og skærmbilledet typisk det vigtigste. Vi gør det derfor let at betjene maskinen og enkelt at få overblik. Derudover ser vi på ønsker til designet på løsningen i henhold til hardware, brugergrænseflade og eventuelle valg af komponenter til løsningen.

Proces step 4
Proces step 5 modified 1-min

Step 5 - Hardwareudvikling

Med udgangspunkt i projektdokumentationen kan vi begynde at designe den nødvendige hardware. Det kan ske, at der kommer lidt ekstra til, når vi først kommer ned i detaljen.

Step 6 - Softwareudvikling

Listen over funktionalitet er udgangspunktet for softwareudviklingen. Herudover skal vi have styr på eventuelle krav til sikkerhedsovervågning og kontrol.

proces step 6 b modified 2-min
TM _MG_9205 modified 1-min

Step 7 - Udvikling og test

Vi nedbryder gerne udviklingen i mindre projekter, som hver for sig kan afsluttes og testes. Det giver en god fornemmelse af fremdriften og et godt overblik over, hvor der evt. er udfordringer.

Step 8 - Aflevering og opfølgning

Selvom vi har et godt samarbejde om udviklingen, så slutter vi altid af med en god gennemgang af den færdige styring. Derudover laver vi senere en opfølgning da vi aldrig kan forudse, hvordan brugerne vil anvende produktet. Til opfølgningen tilretter vi efter brugernes ønsker, så du går herfra med den bedste løsning for dig.

handshake 8 modified 1-min
hiQsZ8yT

Step 9 – Produktion

Foruden selve udviklingen af løsningen, tilbyder vi også den efterfølgende produktion. Dette er en af de ting, som gør os særligt relevante, da vi både udvikler og producerer egne løsninger. At vi producerer løsningen, er således din garanti for, at dit endelige produkt passer til din fra start ønskede løsning.

Kontakt os

Sammen finder vi løsningen

Udfyld formularen og vi ringer til dig. Du kan også kontakte os direkte på følgende:

knud@techno-matic.dk

+45 96 98 77 11

Techno-Matic A/S
Granlidevej 22, Hornum
DK-9600 Aars

  Techno Matic A/S

  CVR / VAT nr: 13 67 75 06
  Adresse: Granlidevej 22, Hornum
  DK-9600 Aars
  Bank: Sydbank i Aalborg
  DKK konto:7117 – 11 35 594
  IBAN DK9771170001135594
  BIC SYBKDK22
  EUR konto:7117 – 94 15 394