Gyllealarmen

Vi har i samarbejde med et udviklingsselskab på Mors udviklet en gyllealarm til montering på en gylletank. Gyllealarmen har modtaget Miljøministeriets og Dansk Landbrugs fælles miljøteknologipris.

Gyllealarmen overvåger niveauet i bedriftens gylletank plus enhver tilgang eller reduktion - 24 timer i døgnet / 7 dage om ugen. Hvis uheldet er ude, og tanken springer læk eller løber over, sender gyllealarmen en alarm-sms til landmanden.
En installeret gyllealarm giver landmanden større tryghed i hverdagen og betyder minimering af omfang og omkostninger ved evt. skader og eftervirkninger af et gylleudslip.

Når gyllealarmen er installeret, kan landmanden via hjemmesiden og det tildelte log-in og password løbende følge og udtrække informationer om bedriftens gyllebeholdning, samt alle de mængder, der er tilgået / fragået tanken. Det giver både overblik og præcis information til brug i gylleregnskabet.

 
Gyllealarmens føler er endvidere så nøjagtig, at landmanden kan bruge den som regnmåler - og kontrollere, at der ikke forsvinder mere gylle ud af tanken end det antal m3, der er fastsat som gyllevognens kapacitet.
 
Tryghed og information er konceptets grundpiller. Strøm og mobildækning er dets forudsætninger. I tilfælde af strømsvigt modtager landmanden besked herom - og kan reagere. Modtager landmanden ikke en alarm-sms - og reagerer han ikke herpå, kan han forlods have indtastet op til 4 ekstra mobilnumre, som aktiveres efter tur, hvis der ikke reageres på den første alarm sms.

Du kan læse mere om Gyllealarmen på selskabets hjemmeside eller du kan se vores introduktionsvideo - se nedenfor:
www.gyllealarm.dk


Se videoen på Youtube